в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Издателят и общественик Манол Пейков няма да е кандидат за кмет на Пловдив на ПП-ДБ

Издателят и общественик Манол Пейков няма да е кандидат за кмет на Пловдив на ПП-ДБ

Издателят и общественик Манол Пейков, който стана и Мъж на годината, заради големите дарителски акции, няма да е кандидатът за кмет на Пловдив на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Това е станало ясно след дълги коалиционни разговори. Новината потвърдиха за Дарик източници от двете партии. Кандидат за кмет на ПП-ДБ няма да е и бившият областен управител Йордан Иванов, разбра още Дарик. Към момента двете партии са по-близо до решението за общ кандидат за кмет на втория по големина град в България, но все още много далеч от решението как да подредят общата листа за общински съветници на Пловдив. Най-вероятната кандидатура на коалицията към днешна дата е тази на бившия директор на Математическата гимназия проф. д-р Ивайло Старибратов. Разговори с лидерите на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ се водят и днес, тъй като окончателното решение ще е тяхно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Манол Пейков - Мъж на годината

Издателят и общественик Манол Пейков, който стана и Мъж на годината, заради големите дарителски акции, няма да е кандидатът за кмет на Пловдив на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Това е станало ясно след дълги коалиционни разговори. Новината потвърдиха за Дарик източници от двете партии.

Кандидат за кмет на ПП-ДБ няма да е и бившият областен управител Йордан Иванов, разбра още Дарик. Към момента двете партии са по-близо до решението за общ кандидат за кмет на втория по големина град в България, но все още много далеч от решението как да подредят общата листа за общински съветници на Пловдив.

Най-вероятната кандидатура на коалицията към днешна дата е тази на бившия директор на Математическата гимназия проф. д-р Ивайло Старибратов. Разговори с лидерите на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ се водят и днес, тъй като окончателното решение ще е тяхно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини