в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Ивайло Старибратов: Гласувах за един по-чист, по-зелен и по-подреден град

Ивайло Старибратов: Гласувах за един по-чист, по-зелен и по-подреден град

Победа още на първи тур си пожела кандидатът за кмет на Пловдив от коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ проф. Ивайло Старибратов за рождения си ден. Днес той навършва 62 години и по тази причина гласува с приповдигнато настроение. Той пристигна в 73 секция на Професионалната гимназия по битова техника, придружен от водачът на листата на ПП–ДБ Веселина Александрова. Преди него там вече бяха гласували 28 души. Старибратов уточни, че ще празнува рождения си ден по-късно. „Гласувах за промяната и развитието на Пловдив. Гласувах за един по-чист, по-зелен и по-подреден град. И гласувах за това да го направим по-уютен и прекрасен така, че децата ни в един момент, дори да са отишли в чужбина, да пожелаят да се върнат и да продължат да живеят и да се развиват в Пловдив”, каза проф. Ивайло Старибратов. „Гласувах, за да продължи развитието на града, защото дължим на пловдивчани честност, отговорност и прозрачност. Гласувах, защото младите и образовани хора ни трябват тук“. Това каза още проф. Ивайло Старибратов, след като упражни правото си на глас. „Гласувах за интелигентно и почтено управление на града ни и на моя район „Централен“. Гласувах и за мнозинство в Общинския съвет, което да взима решения с мисъл и сърце за Пловдив“, каза […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Ивайло Старибратов: Гласувах за един по-чист, по-зелен и по-подреден град

Победа още на първи тур си пожела кандидатът за кмет на Пловдив от коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ проф. Ивайло Старибратов за рождения си ден. Днес той навършва 62 години и по тази причина гласува с приповдигнато настроение. Той пристигна в 73 секция на Професионалната гимназия по битова техника, придружен от водачът на листата на ПП–ДБ Веселина Александрова. Преди него там вече бяха гласували 28 души. Старибратов уточни, че ще празнува рождения си ден по-късно.

Гласувах за промяната и развитието на Пловдив. Гласувах за един по-чист, по-зелен и по-подреден град. И гласувах за това да го направим по-уютен и прекрасен така, че децата ни в един момент, дори да са отишли в чужбина, да пожелаят да се върнат и да продължат да живеят и да се развиват в Пловдив”, каза проф. Ивайло Старибратов.

„Гласувах, за да продължи развитието на града, защото дължим на пловдивчани честност, отговорност и прозрачност. Гласувах, защото младите и образовани хора ни трябват тук“. Това каза още проф. Ивайло Старибратов, след като упражни правото си на глас.

„Гласувах за интелигентно и почтено управление на града ни и на моя район „Централен“. Гласувах и за мнозинство в Общинския съвет, което да взима решения с мисъл и сърце за Пловдив“, каза Александрова, която по-късно даде вота си в секция 86 в СУ „Любен Каравелов“.

“Пожелавам си да бъдат успешни тези избори и да покажем, че искаме промяна”, допълни той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини