в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / БСП Пловдив регистрира кандидата си за кмет и листата за съветници за местните избори 2023

БСП Пловдив регистрира кандидата си за кмет и листата за съветници за местните избори 2023

Градският съвет на БСП – Пловдив и коалиция „БСП за България“ ще регистрират днес в 12:00 часа в Общинската избирателна комисия своите кандидати за кмет на града, на 6-те района и листа за общински съветници. Припомням, че социалистите в Пловдив издигнаха арх. Костадин Палазов за градоначалник. Той ще е втори в листата на пловдивските социалисти. На първо място ще е бившият народен представител и в момента организационен секретар на социалистите под тепетата Калин Милчев. Следват Минка Сърнешка, Илия Гатев, Диана Димитрова, Красимир Карамфилов, Панчо Панчев, Наум Китанов, Илия Биволарски, Александър Константинов, проф. Христо Бозуков и др. Определените места за граждански квоти и коалиционни партньори са шесто, петнадесето, двадесет и пето, тридесет и пето и четиридесет и пето. За кмет на район “Тракия” БСП Пловдив номинира Анелия Кирова, младият юрист Мартин Стойчев ще бъде кандидат на “Северен”, на “Южен” ще е бившият земеделски министър и професор Христо Бозуков, на “Централен” Минка Сърнешка, адвокат Наум Китанов, ще се бори за кметското кресло в “Западен”, а за район “Източен” кандидат е Димитър Джевизов.

БСП Пловдив, Костадин Палазов

Градският съвет на БСП – Пловдив и коалиция „БСП за България“ ще регистрират днес в 12:00 часа в Общинската избирателна комисия своите кандидати за кмет на града, на 6-те района и листа за общински съветници.

Припомням, че социалистите в Пловдив издигнаха арх. Костадин Палазов за градоначалник. Той ще е втори в листата на пловдивските социалисти. На първо място ще е бившият народен представител и в момента организационен секретар на социалистите под тепетата Калин Милчев. Следват Минка Сърнешка, Илия Гатев, Диана Димитрова, Красимир Карамфилов, Панчо Панчев, Наум Китанов, Илия Биволарски, Александър Константинов, проф. Христо Бозуков и др.

Определените места за граждански квоти и коалиционни партньори са шесто, петнадесето, двадесет и пето, тридесет и пето и четиридесет и пето.

За кмет на район “Тракия” БСП Пловдив номинира Анелия Кирова, младият юрист Мартин Стойчев ще бъде кандидат на “Северен”, на “Южен” ще е бившият земеделски министър и професор Христо Бозуков, на “Централен” Минка Сърнешка, адвокат Наум Китанов, ще се бори за кметското кресло в “Западен”, а за район “Източен” кандидат е Димитър Джевизов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини