в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Ангел Георгиев ще бъде кандидат-кмет на ПП Възраждане в Пловдив

Ангел Георгиев ще бъде кандидат-кмет на ПП Възраждане в Пловдив

20 минути безплатен престой в „Синя зона“. Това предложи издигнатият от ПП „Възраждане“ кандидат за кмет на Пловдив Ангел Георгиев. Кандидатурата му беше обявена днес на пресконференция. Той е областен координатор на „Възраждане“ за пловдивско и настоящ депутат. Според него това ще е стимул за хората, които ще престояват за кратко и по работа, както и реверанс към пловдивчани. „Основната ми мотивация да се кандидатирам е, че ние имаме нужда от коренна промяна на управлението на града. Пловдив може повече, но е попаднал в корупционен възел. Моята мотивация е да разсечем този корупционен възел и да сложим край на това. Искам да бъде сменена философията на управлението на града, така че да се работи в полза на града, а не на определени обръчи от фирми и бизнесмени, които източват града“, каза настоящият депутат Ангел Георгиев. На пресконференцията той представи едни от най-важните акценти в програмата си, като наблегна основно на трафика в града. Едни от тях са  паркинги на два етажа из целия град и където е възможно, умни светофари и зелени вълни, връзка между кварталите и изграждане на околовръстно шосе, както и пробиви на възлови места, което ще облекчи трафика. Засегна и големият брой на безстопанствените животни, като предложи изграждане на нови общински […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Ангел Георгиев ще бъде кандидат-кмет на ПП Възраждане в Пловдив

20 минути безплатен престой в „Синя зона“. Това предложи издигнатият от ПП „Възраждане“ кандидат за кмет на Пловдив Ангел Георгиев. Кандидатурата му беше обявена днес на пресконференция. Той е областен координатор на „Възраждане“ за пловдивско и настоящ депутат.

Според него това ще е стимул за хората, които ще престояват за кратко и по работа, както и реверанс към пловдивчани.

„Основната ми мотивация да се кандидатирам е, че ние имаме нужда от коренна промяна на управлението на града. Пловдив може повече, но е попаднал в корупционен възел. Моята мотивация е да разсечем този корупционен възел и да сложим край на това. Искам да бъде сменена философията на управлението на града, така че да се работи в полза на града, а не на определени обръчи от фирми и бизнесмени, които източват града“, каза настоящият депутат Ангел Георгиев.

На пресконференцията той представи едни от най-важните акценти в програмата си, като наблегна основно на трафика в града. Едни от тях са  паркинги на два етажа из целия град и където е възможно, умни светофари и зелени вълни, връзка между кварталите и изграждане на околовръстно шосе, както и пробиви на възлови места, което ще облекчи трафика.

Засегна и големият брой на безстопанствените животни, като предложи изграждане на нови общински приюти.

Ангел Георгиев не посочи имена за общински съветници и районни кметова, но уточни, че на по-късен етап ще го направи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини