в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Адвокат Юлияна Рангелова се включва в битката за кмет на Пловдив

Адвокат Юлияна Рангелова се включва в битката за кмет на Пловдив

Адвокат Юлияна Рангелова е втората дама до момента сред кандидатите за кмет на Пловдив на предстоящите местни избори. В този час тя регистрира листа за общински съветници и кандидати за районни кметове на града в Общинската избирателна комисия. Адв. Рангелова ще се яви на изборите като кандидат за кмет от ПП „Глас народен“ на Светльо Витков. Пловдивският юрист не е член на политическата сила, но ще е и водач на листата на кандидатите за новия местен парламент. Адв. Рангелова има 23 години стаж, със собствена адвокатска практика в Пловдив. Майка е на 4 деца и е сред меценатите, подкрепящи български музиканти и артисти. Само преди дни тя връчи награда на името на Стефан Данаилов на младия театрален талант от Пловдив Мина Каукова от класа на проф. Атанас Атанасов в НАТФИЗ. Адв. Юлияна Рангелова и нейното семейство от дълги години подкрепят фестивала „Сцена на кръстопът“, чиито патрон е именно великият български артист Стефан Данаилов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Юлияна Рангелова

Адвокат Юлияна Рангелова е втората дама до момента сред кандидатите за кмет на Пловдив на предстоящите местни избори. В този час тя регистрира листа за общински съветници и кандидати за районни кметове на града в Общинската избирателна комисия.

Адв. Рангелова ще се яви на изборите като кандидат за кмет от ПП „Глас народен“ на Светльо Витков. Пловдивският юрист не е член на политическата сила, но ще е и водач на листата на кандидатите за новия местен парламент. Адв. Рангелова има 23 години стаж, със собствена адвокатска практика в Пловдив. Майка е на 4 деца и е сред меценатите, подкрепящи български музиканти и артисти.

Само преди дни тя връчи награда на името на Стефан Данаилов на младия театрален талант от Пловдив Мина Каукова от класа на проф. Атанас Атанасов в НАТФИЗ. Адв. Юлияна Рангелова и нейното семейство от дълги години подкрепят фестивала „Сцена на кръстопът“, чиито патрон е именно великият български артист Стефан Данаилов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини