в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Адв. Юлияна Рангелова: Градът е в криза! Пловдив е яхнат от олигархични интереси

Адв. Юлияна Рангелова: Градът е в криза! Пловдив е яхнат от олигархични интереси

Градът е в криза! Пловдив е яхнат от олигархични интереси, а дневният му ред продължава да се определя от партийни централи в София, които са впрегнали целия си ресурс, за да продължават организирано и задкулисно да погубват града ни. Това заяви в ефира на Дарик радио адв. Юлияна Рангелова, която е кандидат за кмет на Пловдив и ще бъде с номер 64 в бюлетината за местните избори. Апелът ѝ към всички пловдивчани е да гласуват, защото само по-високата избирателна активност може да спре „походът на парите към властта“. Никой няма гарантиран електорат. Хората са обезверени, защото често сме свидетели на подмяна на вота, коментира още адв. Юлияна Рангелова. Развитие на Пловдив като атрактивен туристически бранд, разработване на стратегически план за мръсния въздух и последствията от него, завършване на всички важни инфраструктурни проекти, са само част от задачите на новия кмет на Пловдив. Юлияна Рангелова Рангелова – Илиева е родена на 10.09.1974 г. Магистър по право 1992-1997 г. Завършва“Маркетинг и мениджмънт” в ПУ “Паисий Хилендарски”. Има 23 г. стаж като адвокат със собствена адвокатска практика в Пловдив. Член е на Адвокатска колегия Пловдив.  Заедно със съпруга си подпомагат българската музика и култура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Юлияна Рангелова

Градът е в криза! Пловдив е яхнат от олигархични интереси, а дневният му ред продължава да се определя от партийни централи в София, които са впрегнали целия си ресурс, за да продължават организирано и задкулисно да погубват града ни. Това заяви в ефира на Дарик радио адв. Юлияна Рангелова, която е кандидат за кмет на Пловдив и ще бъде с номер 64 в бюлетината за местните избори.

Апелът ѝ към всички пловдивчани е да гласуват, защото само по-високата избирателна активност може да спре „походът на парите към властта“. Никой няма гарантиран електорат. Хората са обезверени, защото често сме свидетели на подмяна на вота, коментира още адв. Юлияна Рангелова.

Развитие на Пловдив като атрактивен туристически бранд, разработване на стратегически план за мръсния въздух и последствията от него, завършване на всички важни инфраструктурни проекти, са само част от задачите на новия кмет на Пловдив.

Юлияна Рангелова Рангелова – Илиева е родена на 10.09.1974 г. Магистър по право 1992-1997 г. Завършва“Маркетинг и мениджмънт” в ПУ “Паисий Хилендарски”. Има 23 г. стаж като адвокат със собствена адвокатска практика в Пловдив. Член е на Адвокатска колегия Пловдив.  Заедно със съпруга си подпомагат българската музика и култура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини