ИТН и НДСВ наредиха листите си за Пловдив и областта за предстоящите избори 2023

ИТН Пловдив ще регистрира днес кандидат-депутатските си листи за града и областта, съобщиха от партията. Водач в Пловдив-град отново ще бъде бившият регионален министър Гроздан Караджов, който заемаше същата позиция и на предишните парламентарни избори. В Пловдив-област списъкът се оглавява от Станислав Балабанов. Политическият съвет на НДСВ също утвърди листите с кандидатите за парламентарните избори на 2 април 2023 г. В Пловдив начело е юристът Борис Лозанов, а в областта – бившият депутат от НДСВ Съби Давидов. В Пазарджик водач е Тодор Тодоров, а в Смолян – Лъчезар Ценков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Гроздан Караджов - Има такъв народ / ИТН

ИТН Пловдив ще регистрира днес кандидат-депутатските си листи за града и областта, съобщиха от партията. Водач в Пловдив-град отново ще бъде бившият регионален министър Гроздан Караджов, който заемаше същата позиция и на предишните парламентарни избори. В Пловдив-област списъкът се оглавява от Станислав Балабанов.

Политическият съвет на НДСВ също утвърди листите с кандидатите за парламентарните избори на 2 април 2023 г. В Пловдив начело е юристът Борис Лозанов, а в областта – бившият депутат от НДСВ Съби Давидов. В Пазарджик водач е Тодор Тодоров, а в Смолян – Лъчезар Ценков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини