Избори 2024

Водещи новини

Група Остава отбелязва 30-годишен юбилей с музкално шоу в Античния театър

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
група Остава
Снимка: община Пловдив

Група Остава ще представи мащабно музикално шоу в Античния театър на 20 септември. Поводът е 30-годишния юбилей на формацията. Уникалната по рода си българска банда вече три десетилетия  създава музика, която се отличава с характерния си стил. „Ще дойдеш ли с мен“, „Шоколад“, „Океан“, „Взлом“, „Бесен“, „Внимание“ са само част от песните, които обичаме и разпознаваме.

През последните месеци  Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян са се отдали на репетиции и както самите те споделят – получава се повече от добре, а концертът ще се помни. Преди Остава на сцената на Античен театър ще излезе младата българска група The Lefties, която наскоро представи доста интригуващото ново парче „Секунда“.

Билети за юбилейния концерт на „Остава“ в Пловдив са налични в мрежата на Eventim и Grabo (вижте тук), като на 20 септември касата на Античен театър ще работи до началото на концерта, което е в 19:30 часа.

Най-доброто от концертите за отбелязването на 30-годишнината на „Остава“ ще бъде записано и запазено като аудио и видео съдържание. То ще бъде достъпно чрез програмите и дигиталните платформи на БНР, което е съорганизатор на събитията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив