Група Остава отбелязва 30-годишен юбилей с музкално шоу в Античния театър

Група Остава ще представи мащабно музикално шоу в Античния театър на 20 септември. Поводът е 30-годишния юбилей на формацията. Уникалната по рода си българска банда вече три десетилетия  създава музика, която се отличава с характерния си стил. „Ще дойдеш ли с мен“, „Шоколад“, „Океан“, „Взлом“, „Бесен“, „Внимание“ са само част от песните, които обичаме и разпознаваме. През последните месеци  Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян са се отдали на репетиции и както самите те споделят – получава се повече от добре, а концертът ще се помни. Преди Остава на сцената на Античен театър ще излезе младата българска група The Lefties, която наскоро представи доста интригуващото ново парче „Секунда“. Билети за юбилейния концерт на „Остава“ в Пловдив са налични в мрежата на Eventim и Grabo (вижте тук), като на 20 септември касата на Античен театър ще работи до началото на концерта, което е в 19:30 часа. Най-доброто от концертите за отбелязването на 30-годишнината на „Остава“ ще бъде записано и запазено като аудио и видео съдържание. То ще бъде достъпно чрез програмите и дигиталните платформи на БНР, което е съорганизатор на събитията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
група Остава
Снимка: община Пловдив

Група Остава ще представи мащабно музикално шоу в Античния театър на 20 септември. Поводът е 30-годишния юбилей на формацията. Уникалната по рода си българска банда вече три десетилетия  създава музика, която се отличава с характерния си стил. „Ще дойдеш ли с мен“, „Шоколад“, „Океан“, „Взлом“, „Бесен“, „Внимание“ са само част от песните, които обичаме и разпознаваме.

През последните месеци  Свилен, Жоро, Дани, Алекс и Боян са се отдали на репетиции и както самите те споделят – получава се повече от добре, а концертът ще се помни. Преди Остава на сцената на Античен театър ще излезе младата българска група The Lefties, която наскоро представи доста интригуващото ново парче „Секунда“.

Билети за юбилейния концерт на „Остава“ в Пловдив са налични в мрежата на Eventim и Grabo (вижте тук), като на 20 септември касата на Античен театър ще работи до началото на концерта, което е в 19:30 часа.

Най-доброто от концертите за отбелязването на 30-годишнината на „Остава“ ще бъде записано и запазено като аудио и видео съдържание. То ще бъде достъпно чрез програмите и дигиталните платформи на БНР, което е съорганизатор на събитията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини