Две временни спирки на градския транспорт се разкриват на ул. „Любен Каравелов“

Две временни спирки за автобусите от градския транспорт се разкриват на ул. „Любен Каравелов“, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Това се прави по искане на граждани, за да се намали неудобството от променените маршрутни разписания на линии №12, 16, 17, 18, 24, 113, 116 и 222, наложени заради пробива под Централна гара. Временна спирка №1 е срещу входа на Стоматологичния факултет, а №2 – срещу служебният вход на УМБАЛ „Свети Георги“. Знаците вече са поставени и ще останат до приключване на строително-монтажните работи. Шофьорите са предупредени да спират на всички спирки по променените маршрути. Междувременно общината търси варианти въпреки продължаващия ремонт на „Брезовско шосе“ автобусите по линия №15 да възстановят маршрута си до ИЗК „Марица“. Проведени са разговори с изпълнителя на Водния проект да направи пътната отсечка във вид, подходящ за преминаване на колите от градския транспорт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пробив под Централната жп гара в Пловдив

Две временни спирки за автобусите от градския транспорт се разкриват на ул. „Любен Каравелов“, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Това се прави по искане на граждани, за да се намали неудобството от променените маршрутни разписания на линии №12, 16, 17, 18, 24, 113, 116 и 222, наложени заради пробива под Централна гара.

Временна спирка №1 е срещу входа на Стоматологичния факултет, а №2 – срещу служебният вход на УМБАЛ „Свети Георги“. Знаците вече са поставени и ще останат до приключване на строително-монтажните работи. Шофьорите са предупредени да спират на всички спирки по променените маршрути.

Междувременно общината търси варианти въпреки продължаващия ремонт на „Брезовско шосе“ автобусите по линия №15 да възстановят маршрута си до ИЗК „Марица“. Проведени са разговори с изпълнителя на Водния проект да направи пътната отсечка във вид, подходящ за преминаване на колите от градския транспорт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив