27-годишен хвърли бутилка по автобус от градския транспорт и счупи едно от стъклата

На сигнал за увреждане на автобус от градския транспорт се отзовали служители на Второ РУ в неделя. Около 19.40 ч. постъпила информация, че на кръстовище между бул. „Пещерско шосе“ и ул. „Перущица“ мъж хвърлил стъклена бутилка по изчакващия на червен светофар автобус. По време на случилото се няма пострадали хора, счупено е едно от крайните странични стъкла на превозното средство. При предприетите действия след кратко време униформените задържали извършителя – 27-годишен от плевенско село. Срещу него е образувано бързо производство по чл. 216, ал. 1 от НК. Предстои материалите да бъдат внесени в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Счупено стъкло

На сигнал за увреждане на автобус от градския транспорт се отзовали служители на Второ РУ в неделя.

Около 19.40 ч. постъпила информация, че на кръстовище между бул. „Пещерско шосе“ и ул. „Перущица“ мъж хвърлил стъклена бутилка по изчакващия на червен светофар автобус. По време на случилото се няма пострадали хора, счупено е едно от крайните странични стъкла на превозното средство.

При предприетите действия след кратко време униформените задържали извършителя – 27-годишен от плевенско село. Срещу него е образувано бързо производство по чл. 216, ал. 1 от НК. Предстои материалите да бъдат внесени в Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини