Две произшествия с пострадали пътници в автобуси на градския транспорт

Две произшествия с пострадали пътници в автобуси на градския транспорт са регистрирани вчера в Пловдив. Сигналите са посетени от екипи на сектор  „Пътна полиция“. По предварителни данни в 9.30 ч., на ул. „Съединение“, водачът на едното пътническо превозно средство натиснал внезапно спирачки и 74-годишна жена паднала на земята. Тя е настанена в болница за наблюдение. По случая е образувано досъдебно производство. Към 17 ч., при подобна ситуация на ул. „Герлово“, контузии на главата получил мъж на 73 години. След преглед от екип на спешна помощ, той е освободен за домашно лечение. Изяснено е, че причина за рязкото спиране на автобуса е отнетото му предимство от страна на шофьор на лек автомобил „Фолксваген“, на когото е съставен акт. И при двете катастрофи няма данни за употреба на алкохол от страна на участвалите водачи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Две произшествия с пострадали пътници в автобуси на градския транспорт са регистрирани вчера в Пловдив. Сигналите са посетени от екипи на сектор  „Пътна полиция“.

По предварителни данни в 9.30 ч., на ул. „Съединение“, водачът на едното пътническо превозно средство натиснал внезапно спирачки и 74-годишна жена паднала на земята. Тя е настанена в болница за наблюдение. По случая е образувано досъдебно производство.

Към 17 ч., при подобна ситуация на ул. „Герлово“, контузии на главата получил мъж на 73 години. След преглед от екип на спешна помощ, той е освободен за домашно лечение. Изяснено е, че причина за рязкото спиране на автобуса е отнетото му предимство от страна на шофьор на лек автомобил „Фолксваген“, на когото е съставен акт.

И при двете катастрофи няма данни за употреба на алкохол от страна на участвалите водачи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни