Двама са в полицейския арест за грубо отношение към служители на реда

Двама са в полицейския арест за грубо отношение към служители на реда. Около 15 ч. вчера, при обход по бул. „България“ в Пловдив, патрулни полицаи от Трето РУ забелязали няколко мъже и жени да пренасят множество метални предмети. При спирането им за проверка, единият от групата започнал да се държи враждебно с униформените и оказал яростна съпротива при задържането. Пловдивчанинът е с богато криминално и съдебно минало, задържан е за срок до 24 часа. Работата за изясняване на произхода на иззетото голямо количество метали продължава. Същия ден в полицията в Асеновград попаднал водач на лек автомобил, отправил обиди към служители от районното управление при забележка за неправилно паркиране. И в двата случая са започнати бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан

Двама са в полицейския арест за грубо отношение към служители на реда. Около 15 ч. вчера, при обход по бул. „България“ в Пловдив, патрулни полицаи от Трето РУ забелязали няколко мъже и жени да пренасят множество метални предмети. При спирането им за проверка, единият от групата започнал да се държи враждебно с униформените и оказал яростна съпротива при задържането. Пловдивчанинът е с богато криминално и съдебно минало, задържан е за срок до 24 часа. Работата за изясняване на произхода на иззетото голямо количество метали продължава.

Същия ден в полицията в Асеновград попаднал водач на лек автомобил, отправил обиди към служители от районното управление при забележка за неправилно паркиране. И в двата случая са започнати бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни