Ученици стават част от състава на полицейските автопатрули в Пловдив

Ученици от пловдивските училища стават част от състава на полицейските автопатрули в Пловдив. Инициатива, насочена към зрелостниците, е под мотото „Мисия полицай” и се организира от Областната дирекция на МВР. До края на април, в рамките на учебен час, учениците ще имат пряк поглед върху дейността на служителите на реда и ще могат да добият представа какви усилия полага полицията за осигуряване на безопасността на движението. По време на изнесените беседи с униформените младите хора ще получат полезни съвети по отношение на  спецификите и разликите при управление на МПС по уличната мрежа на населените места и по автомагистрали и скоростни пътища. Вниманието им ще бъде насочено върху причините за тежки катастрофи и начините за избягването им. При възможност нагледно ще им бъде демонстриран линейният подход за   проверка на водач в нарушение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция
Снимка: МВР

Ученици от пловдивските училища стават част от състава на полицейските автопатрули в Пловдив. Инициатива, насочена към зрелостниците, е под мотото „Мисия полицай” и се организира от Областната дирекция на МВР.

До края на април, в рамките на учебен час, учениците ще имат пряк поглед върху дейността на служителите на реда и ще могат да добият представа какви усилия полага полицията за осигуряване на безопасността на движението.

По време на изнесените беседи с униформените младите хора ще получат полезни съвети по отношение на  спецификите и разликите при управление на МПС по уличната мрежа на населените места и по автомагистрали и скоростни пътища. Вниманието им ще бъде насочено върху причините за тежки катастрофи и начините за избягването им. При възможност нагледно ще им бъде демонстриран линейният подход за   проверка на водач в нарушение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини