Двама полицаи са ранени, след като са били нападнати в ромския квартал в Стамболийски

Двама полицаи са ранени, след като са били нападнати в ромския квартал в Стамболийски. Инцидентът е станал след края на изборния ден, при опит на служители от звеното „Сигма“ да спрат моторист, който не се е подчинил и избягал. Униформените го последвали в квартала, където мъжът искал да се укрие, а негови роднини се нахвърлили върху полицаите. На видеоклипове, разпространени в социалните мрежи, се вижда скандал в ромската махала. Задържани са трима от нападателите им, съобщават от БНТ. Няколко екипа на Специализираните полицейски сили от Пловдив са пристигнали, за да потушат напрежението. По предварителни данни случаят няма връзка с изборния ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полицай

Двама полицаи са ранени, след като са били нападнати в ромския квартал в Стамболийски. Инцидентът е станал след края на изборния ден, при опит на служители от звеното „Сигма“ да спрат моторист, който не се е подчинил и избягал.

Униформените го последвали в квартала, където мъжът искал да се укрие, а негови роднини се нахвърлили върху полицаите. На видеоклипове, разпространени в социалните мрежи, се вижда скандал в ромската махала.

Задържани са трима от нападателите им, съобщават от БНТ.

Няколко екипа на Специализираните полицейски сили от Пловдив са пристигнали, за да потушат напрежението. По предварителни данни случаят няма връзка с изборния ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини