29-годишен пловдивчанин стреля с пистолет по баща си при скандал между двамата

В Трето РУ е образувано досъдебно производство срещу 29-годишен пловдивчанин, причинил средна телесна повреда на баща си. По предварителни данни, вчера между двамата възникнал скандал в дома им и по-младият мъж произвел няколко изстрела с пистолет от типа „еърсофт“ срещу по-възрастния. Бащата е транспортиран в болница за оказване на спешна медицинска помощ. След лекарския преглед е установено, че няма сериозни наранявания. С полицейска заповед извършителят е задържан за едно денонощие. При оглед от местопроизшествието са иззети различни веществени доказателства, които са приобщени към образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 1 от НК. За случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пистолет

В Трето РУ е образувано досъдебно производство срещу 29-годишен пловдивчанин, причинил средна телесна повреда на баща си.

По предварителни данни, вчера между двамата възникнал скандал в дома им и по-младият мъж произвел няколко изстрела с пистолет от типа „еърсофт“ срещу по-възрастния.

Бащата е транспортиран в болница за оказване на спешна медицинска помощ. След лекарския преглед е установено, че няма сериозни наранявания.

С полицейска заповед извършителят е задържан за едно денонощие. При оглед от местопроизшествието са иззети различни веществени доказателства, които са приобщени към образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 1 от НК.

За случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини