До 2025 година заемите на Община Пловдив ще достигнат сумата от 115 503 000 лв.

До 2025 година заемите на Община Пловдив ще достигнат сумата от 115 503 000 лева, става ясно от дневния ред на ОбС на града на тепетата днес. Докладната е на кмета Здравко Димитров. Градоначалникът предлага и спортна зала „Строител“ в район „Северен“ да бъде закупена от общината срещу сумата от 5 милиона лева. Съветниците ще отпуснат и финансова помощ от 2000 лева за старшина Мирослав Павлов, който пострада сериозно през пролетта при изпълнение на планирани учебно-тренировъчни парашутни скокове на летище „Чешнигирово“. За възстановяването на тежко пострадалия парашутист е необходимо в кратко време да се съберат 150 000 евро, които са непосилна за неговите близки. В социалните мрежи тече кампания за събиране на средства за подпомагане лечението на военнослужещия.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Община Пловдив

До 2025 година заемите на Община Пловдив ще достигнат сумата от 115 503 000 лева, става ясно от дневния ред на ОбС на града на тепетата днес. Докладната е на кмета Здравко Димитров.

Градоначалникът предлага и спортна зала „Строител“ в район „Северен“ да бъде закупена от общината срещу сумата от 5 милиона лева.

Съветниците ще отпуснат и финансова помощ от 2000 лева за старшина Мирослав Павлов, който пострада сериозно през пролетта при изпълнение на планирани учебно-тренировъчни парашутни скокове на летище „Чешнигирово“.

За възстановяването на тежко пострадалия парашутист е необходимо в кратко време да се съберат 150 000 евро, които са непосилна за неговите близки. В социалните мрежи тече кампания за събиране на средства за подпомагане лечението на военнослужещия.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив