Детските градини в район „Северен“ грейнаха с Рождествена украса

Детските градини в район „Северен“ са готови да посрещнат най-светлия християнски празник – Рождество Христово. Малчугани, родители и учители са вложили много творчество и ентусиазъм в изработването на прекрасната дворна украса. Някои от детските градини са направили Коледни играчки от кофички за кисело мляко, други – подаръчни кутии от алуминиево фолио и еленчета с шейна от стиропор. Не липсва и украса по прозорците и във фоайетата – традиционните елхички, снежинки, Дядо Коледа и Снежния човек. Светещи лампички превръщат вечер част от дворните пространства на детските градини в приказни места. Коледният дух се чувства навсякъде и децата чакат с нетърпение Добрия старец – Дядо Коледа, който да раздаде подаръци на всички.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Детските градини в район "Северен" грейнаха с Рождествена украса

Детските градини в район „Северен“ са готови да посрещнат най-светлия християнски празник – Рождество Христово. Малчугани, родители и учители са вложили много творчество и ентусиазъм в изработването на прекрасната дворна украса.

Някои от детските градини са направили Коледни играчки от кофички за кисело мляко, други – подаръчни кутии от алуминиево фолио и еленчета с шейна от стиропор. Не липсва и украса по прозорците и във фоайетата – традиционните елхички, снежинки, Дядо Коледа и Снежния човек.

Светещи лампички превръщат вечер част от дворните пространства на детските градини в приказни места. Коледният дух се чувства навсякъде и децата чакат с нетърпение Добрия старец – Дядо Коледа, който да раздаде подаръци на всички.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни