Областният управител Ангел Стоев поздрави студентите за 8 декември

Скъпи студенти, докторанти и преподаватели, Уважаеми членове на академичната общност, За мен е изключително удоволствие да ви поздравя по случай Празника на българските студенти – 8 декември! В този ден празнуват най-просветената и най-будната част от нашето общество, хората, които участват в изграждането на страната ни и ще чертаят бъдещото й. Скъпи студенти, следвайте мечтите си и бъдете готови за предизвикателствата на забързаното ни и напрегнато време. Работете смело и по най-невероятните идеи, не се отчайвайте от неуспехите и вярвайте в мечтите си. Трупайте мъдрост, но не подценявайте младостта си, защото тя е силата, която променя и ще променя света. Уважаеми преподаватели, приемете дълбоките ми почитания за всеотдайната ви работа и за академичния свободен дух, който създавате, за да се разгърнат талантите и успехите на младите хора! Пожелавам на всички здраве, радост и успехи! Весел и незабравим празник! Ангел Стоев, д-р Областен управител на област Пловдив

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ангел Стоев
Снимка: областна администрация Пловдив

Скъпи студенти, докторанти и преподаватели,

Уважаеми членове на академичната общност,

За мен е изключително удоволствие да ви поздравя по случай Празника на българските студенти – 8 декември!

В този ден празнуват най-просветената и най-будната част от нашето общество, хората, които участват в изграждането на страната ни и ще чертаят бъдещото й.

Скъпи студенти, следвайте мечтите си и бъдете готови за предизвикателствата на забързаното ни и напрегнато време. Работете смело и по най-невероятните идеи, не се отчайвайте от неуспехите и вярвайте в мечтите си. Трупайте мъдрост, но не подценявайте младостта си, защото тя е силата, която променя и ще променя света.

Уважаеми преподаватели, приемете дълбоките ми почитания за всеотдайната ви работа и за академичния свободен дух, който създавате, за да се разгърнат талантите и успехите на младите хора!

Пожелавам на всички здраве, радост и успехи!

Весел и незабравим празник!

Ангел Стоев, д-р
Областен управител на област Пловдив

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив