Даден бе старт на Есенна залесителна кампания 2022 в район „Северен“

Даден бе старт на Есенна залесителна кампания 2022 в район „Северен“. Служители на районната администрация и представители на ОП „Градини и паркове“ засадиха 13 чинарa и 3 липи в зелените зони на бул. „България“ от №2 до №30. „Акцентът в тази кампания пада върху уличното залесяване. Стремим се към постигане на по-чист въздух и обогатяване на зелените площи, които са „белите дробове“ в нашия район“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев, който се включи в акцията. Залесителните инициативи ще продължат и на други места в „Северен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Даден бе старт на Есенна залесителна кампания 2022 в район Северен

Даден бе старт на Есенна залесителна кампания 2022 в район „Северен“. Служители на районната администрация и представители на ОП „Градини и паркове“ засадиха 13 чинарa и 3 липи в зелените зони на бул. „България“ от №2 до №30.

„Акцентът в тази кампания пада върху уличното залесяване. Стремим се към постигане на по-чист въздух и обогатяване на зелените площи, които са „белите дробове“ в нашия район“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев, който се включи в акцията.

Залесителните инициативи ще продължат и на други места в „Северен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив