Дете е пострадало сериозно при катастрофа в Пловдив

Дете е пострадало сериозно при катастрофа в неделя в Пловдив. Около 9.20 ч., при извършване на ляв завой на кръстовище между ул. „Скопие“ и ул. „Индустриална“, лек автомобил „Хюндай“ се блъснал в метален стълб. За медицински прегледи са транспортирани двама пътници в колата – мъж и тийнейджърка, която е оставена под лекарско наблюдение. Отрицателни са пробите за алкохол и наркотици на шофьорката на колата. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Причините и обстоятелствата, довели до произшествието, се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

Дете е пострадало сериозно при катастрофа в неделя в Пловдив. Около 9.20 ч., при извършване на ляв завой на кръстовище между ул. „Скопие“ и ул. „Индустриална“, лек автомобил „Хюндай“ се блъснал в метален стълб.

За медицински прегледи са транспортирани двама пътници в колата – мъж и тийнейджърка, която е оставена под лекарско наблюдение. Отрицателни са пробите за алкохол и наркотици на шофьорката на колата.

Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Причините и обстоятелствата, довели до произшествието, се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни