Четирима пловдивски футболни фенове са били задържани след хулиганска проява

Четирима пловдивски футболни фенове са били задържани във Второ РУ след хулиганска проява в неделя. Сред извършителите е и непълнолетно момче, а двама от тях са с криминални прояви. Според постъпилия сигнал малко преди 22 ч., в района на кръстовище между бул. „Шести септември“ и бул. „Копривщица“ мъжете участвали в нападение над фен на противников клуб, на когото скъсали блуза с лого на отбора му. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Пловдив и по указания на наблюдаващ прокурор е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК. Служителите продължават работата за изясняване на самоличността и на други съпричастни към случилото се.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Четирима пловдивски футболни фенове са били задържани във Второ РУ след хулиганска проява в неделя. Сред извършителите е и непълнолетно момче, а двама от тях са с криминални прояви.

Според постъпилия сигнал малко преди 22 ч., в района на кръстовище между бул. „Шести септември“ и бул. „Копривщица“ мъжете участвали в нападение над фен на противников клуб, на когото скъсали блуза с лого на отбора му.

Случаят е докладван в Районна прокуратура – Пловдив и по указания на наблюдаващ прокурор е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК.

Служителите продължават работата за изясняване на самоличността и на други съпричастни към случилото се.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни