63-годишен мъж пострада тежко при катастрофа с камион

Катастрофа с тежко пострадал възникна около 9 ч. днес на пътя Асеновград – Кърджали. По предварителни данни, край село Мулдава камион отнел предимството и се сблъскал с лек автомобил, чийто 63-годишен водач е транспортиран в болница със сериозни наранявания. Камионът е управляван от мъж на 65 години, който е изпробван за алкохол, резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство. С опасност за живота е 48-годишният водач, който вчера се блъсна с автомобила си в мантинела и насрещно движещ се ТИР на главен път Пловдив – Смолян. Припомняме, че сигналът за произшествието в района на кръстовище с разклоните за село Златитрап и квартал „Прослав“ бе получен около 11.30 ч., а до отработването му движението беше временно затруднено. На мъжа е взета кръвна проба за химически анализ. Тестът за употреба на алкохол на шофьора на тежкотоварния автомобил е отрицателен. Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент, велосипедист

Катастрофа с тежко пострадал възникна около 9 ч. днес на пътя Асеновград – Кърджали. По предварителни данни, край село Мулдава камион отнел предимството и се сблъскал с лек автомобил, чийто 63-годишен водач е транспортиран в болница със сериозни наранявания. Камионът е управляван от мъж на 65 години, който е изпробван за алкохол, резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство.

С опасност за живота е 48-годишният водач, който вчера се блъсна с автомобила си в мантинела и насрещно движещ се ТИР на главен път Пловдив – Смолян. Припомняме, че сигналът за произшествието в района на кръстовище с разклоните за село Златитрап и квартал „Прослав“ бе получен около 11.30 ч., а до отработването му движението беше временно затруднено. На мъжа е взета кръвна проба за химически анализ. Тестът за употреба на алкохол на шофьора на тежкотоварния автомобил е отрицателен. Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват в рамките на досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини