Част от бул. „Александър Стамболийски“ в район Южен в Пловдив пропадна

Част от бул. „Александър Стамболийски“ в район Южен в Пловдив пропадна. Причината е нерегламентирано движение на превозни средства, обясни районният кмет Костадин Язов. Преминаването по едното платно на пътната артерия, намираща се пред Онкодиспансера, е невъзможно, заради ремонтните дейности, свързани с изграждането на Южния обходен колектор. Има и изкопан ров за полагане на ВиК тръбите. За да избегнат адските задръстванията заради строителните дейности в района, шофьорите преминават по другото платно. Според администрацията на Южен, точно тежестта на автомобилите е причината да пропадне частта от разкопания булевард. За да се избегнат още подобни инциденти, за движение ще бъде затворен целият пътен участък. Пострадали при пропадането няма.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Безопасност на движението на пътя - знак

Част от бул. „Александър Стамболийски“ в район Южен в Пловдив пропадна. Причината е нерегламентирано движение на превозни средства, обясни районният кмет Костадин Язов.

Преминаването по едното платно на пътната артерия, намираща се пред Онкодиспансера, е невъзможно, заради ремонтните дейности, свързани с изграждането на Южния обходен колектор. Има и изкопан ров за полагане на ВиК тръбите.

За да избегнат адските задръстванията заради строителните дейности в района, шофьорите преминават по другото платно. Според администрацията на Южен, точно тежестта на автомобилите е причината да пропадне частта от разкопания булевард.

За да се избегнат още подобни инциденти, за движение ще бъде затворен целият пътен участък.

Пострадали при пропадането няма.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини