Кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ с ул. „Димитър Талев“ остава затворено до 10 април

Кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ с ул. „Димитър Талев“ остава затворено за пътни превозни средства до 10 април, информират от „Организация и контрол на транспорта“. Заради изграждането на южния обходен колектор по мащабния проект на ВиК движението там беше спряно на 10 февруари за срок от един месец, който изтича днес. Временната организация по безопасност на движението обаче се удължава с още един месец, защото при строително-монтажните работи на обекта са прекъснати подземни комуникации, свързани със светофарите, уличното осветление и операторите на редица услуги. До 10 април цялата подземна инфраструктура трябва да бъде възстановена. До приключването на строителните дейности около кръстовището остават в сила и временните маршрути на автобусите по линии №1 и 7 от градския транспорт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кръстовището на бул. Александър Стамболийски с ул. Димитър Талев

Кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ с ул. „Димитър Талев“ остава затворено за пътни превозни средства до 10 април, информират от „Организация и контрол на транспорта“.

Заради изграждането на южния обходен колектор по мащабния проект на ВиК движението там беше спряно на 10 февруари за срок от един месец, който изтича днес. Временната организация по безопасност на движението обаче се удължава с още един месец, защото при строително-монтажните работи на обекта са прекъснати подземни комуникации, свързани със светофарите, уличното осветление и операторите на редица услуги. До 10 април цялата подземна инфраструктура трябва да бъде възстановена.

До приключването на строителните дейности около кръстовището остават в сила и временните маршрути на автобусите по линии №1 и 7 от градския транспорт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини