Бойко Борисов поиска оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров (ВИДЕО)

Бойко Борисов призова кметът на Пловдив Здравко Димитров и неговият заместник по строителството Пламен Райчев да подадат оставките си. Мотивът за това е несправянето с проблемите на града. Основен повод да се стигне до тук е проблемите при строежа на стадион „Христо Ботев„, които според Борисов водят до негативни обвинения в корупция към ГЕРБ. Лидерът на ГЕРБ спомена, че наскоро му се наложи да се намеси и заради Панаира и обвини Здравко Димитров, че вместо да решава проблемите, той създава нови. „Ако Зико ми е приятел, трябва да отиде и да си депозира оставката. Днес трябва да има решение за кандидат за кмет на Пловдив. За разллика от тези момчета, аз съм бил кмет на София – два пъти мажоритарно избиран. Две години в България не се строи нищо от това, което ние сме подсигурили. В случая ми е важно партията да е направила добро за пловдив“, каза още Бойко Борисов. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Бойко Борисов и Иван Тотев

Бойко Борисов призова кметът на Пловдив Здравко Димитров и неговият заместник по строителството Пламен Райчев да подадат оставките си. Мотивът за това е несправянето с проблемите на града.

Основен повод да се стигне до тук е проблемите при строежа на стадион „Христо Ботев„, които според Борисов водят до негативни обвинения в корупция към ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ спомена, че наскоро му се наложи да се намеси и заради Панаира и обвини Здравко Димитров, че вместо да решава проблемите, той създава нови.

„Ако Зико ми е приятел, трябва да отиде и да си депозира оставката. Днес трябва да има решение за кандидат за кмет на Пловдив. За разллика от тези момчета, аз съм бил кмет на София – два пъти мажоритарно избиран. Две години в България не се строи нищо от това, което ние сме подсигурили. В случая ми е важно партията да е направила добро за пловдив“, каза още Бойко Борисов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини