Автобусите от градския транспорт с празнично разписание за 3 март

Автобусите по 29-те линии на градския транспорт в Пловдив ще се движат на 3 март с празнично разписание, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Подробна информация за транспорта в града, включително маршрутите и разписанията на автобусните линии, е публикувана в сайта на общината. Пак там от „виртуалното табло“, както и в  web приложението „Градски транспорт Пловдив“ може да се види движението на автобусите в реално време –  https://www.plovdiv.bg/item/transport/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт - автобус - линия 4

Автобусите по 29-те линии на градския транспорт в Пловдив ще се движат на 3 март с празнично разписание, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Подробна информация за транспорта в града, включително маршрутите и разписанията на автобусните линии, е публикувана в сайта на общината. Пак там от „виртуалното табло“, както и в  web приложението „Градски транспорт Пловдив“ може да се види движението на автобусите в реално време –  https://www.plovdiv.bg/item/transport/.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини