Автобус мина на червено и удари 14-годишно момиче в Пловдив

Тийнейджърка е в болница след пътно произшествие вчера в областния град. Според първоначалната информация, минути преди 15 ч., на кръстовище между бул. „Руски“ и ул. „Гладстон“ автобус от градския транспорт преминал на червен сигнал на светофара и ударил внезапно изскочило на пешеходната пътека 14-годишно момиче. То е оставено под лекарско наблюдение със средна телесна повреда. 44-годишният водач е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Причините и обстоятелствата около катастрофата се разследват по досъдебно производство, образувано в сектор „Пътна полиция“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градския транспорт - автобус - линия 15 - маршрут

Тийнейджърка е в болница след пътно произшествие вчера в областния град. Според първоначалната информация, минути преди 15 ч., на кръстовище между бул. „Руски“ и ул. „Гладстон“ автобус от градския транспорт преминал на червен сигнал на светофара и ударил внезапно изскочило на пешеходната пътека 14-годишно момиче. То е оставено под лекарско наблюдение със средна телесна повреда.

44-годишният водач е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Причините и обстоятелствата около катастрофата се разследват по досъдебно производство, образувано в сектор „Пътна полиция“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини