Само една фирма иска да модернизира системата за управление на градския транспорт

Една фирма само е подала оферта по обявената обществена поръчка от Община Пловдив за надграждане, модернизация и поддръжка на системата за управление на градския транспорт и услуги по организиране, администриране и контрол на продажби на обществени услуги за градска мобилност. Заявилата желание фирма да надгради електронно-билетната система е „Тикси“ АД. Крайният срок за обявената на 20 септември т.г. обществена поръчка изтече в 23.59 ч. вчера, 15 декември. Срокът й беше удължен, тъй като се наложи прекъсване заради жалби в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК). Според заложените в поръчката параметри бъдещата система за електронно таксуване ще предоставя не само информация за разписанията и продажбата на билети и карти в градския транспорт, но и заплащане на престоя в Синята зона, на общинските паркинги и др. Прогнозната стойност на поръчката е 11 998 000 лв. без ДДС.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Община Пловдив

Една фирма само е подала оферта по обявената обществена поръчка от Община Пловдив за надграждане, модернизация и поддръжка на системата за управление на градския транспорт и услуги по организиране, администриране и контрол на продажби на обществени услуги за градска мобилност.

Заявилата желание фирма да надгради електронно-билетната система е „Тикси“ АД.

Крайният срок за обявената на 20 септември т.г. обществена поръчка изтече в 23.59 ч. вчера, 15 декември. Срокът й беше удължен, тъй като се наложи прекъсване заради жалби в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК).

Според заложените в поръчката параметри бъдещата система за електронно таксуване ще предоставя не само информация за разписанията и продажбата на билети и карти в градския транспорт, но и заплащане на престоя в Синята зона, на общинските паркинги и др.

Прогнозната стойност на поръчката е 11 998 000 лв. без ДДС.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини