Арестуваха 7 дрогирани и 3 пияни шофьори в Пловдив

Десетима водачи са арестувани в рамките на осъществения пътен контрол в Пловдив и региона през последното денонощие. Седмина от тях били зад волана под въздействие на наркотични вещества, а нарушенията им са установени на ул. „Капитан Райчо“, бул. „Никола Вапцаров“ и в квартал „Столипиново“ в областния град и в селата Житница и Песнопой. Сред задържаните дрогирани шофьори единият е и неправоспособен, а от друг е иззето пакетче с марихуана. С над 2 промила алкохол в кръвта бил шофьор, самокатастрофирал с автомобила си в село Голям Чардак. При проверката допълнително станало ясно, че свидетелството му за правоуправление е отнето след наложено административно наказание. Пияни, с над 1,2 промила, били и още двама водачи, хванати на територията на пловдивския квартал „Кючук Париж“. Срещу всички се водят бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - пиян шофьор - дрегер - алкохол

Десетима водачи са арестувани в рамките на осъществения пътен контрол в Пловдив и региона през последното денонощие.

Седмина от тях били зад волана под въздействие на наркотични вещества, а нарушенията им са установени на ул. „Капитан Райчо“, бул. „Никола Вапцаров“ и в квартал „Столипиново“ в областния град и в селата Житница и Песнопой. Сред задържаните дрогирани шофьори единият е и неправоспособен, а от друг е иззето пакетче с марихуана.

С над 2 промила алкохол в кръвта бил шофьор, самокатастрофирал с автомобила си в село Голям Чардак. При проверката допълнително станало ясно, че свидетелството му за правоуправление е отнето след наложено административно наказание. Пияни, с над 1,2 промила, били и още двама водачи, хванати на територията на пловдивския квартал „Кючук Париж“. Срещу всички се водят бързи производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини