Иззеха над 8 килограма наркотици при спецакция на „Криминална полиция“

Спецакцията на служители от отдел „Криминална полиция” е реализирана преди дни на територията на областния град със съдействие на колегите им от сектор „Специализирани полицейски сили”. На едно от кръстовищата принудително е спрян и задържан водач на лек автомобил, непосредствено след извършена сделка с наркотици. Паралелно с него са арестувани и останалите четирима участници. В условията на неотложност са извършени претърсвания в спрения лек автомобил и на два частни адреса, както и лични обиски на мъжете. При процесуално-следствените действия са иззети над 5 килограма марихуана и 3 килограма синтетичен канабиноид, както и определено количество хероин. По случая е образувано досъдебно производство в отдел „Криминална полиция”. Със заповеди по ЗМВР петимата са задържани за срок до 24 часа. Резултатите от полицейската реализация са докладвани в Окръжна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
наркотици, хероин, амфетамин, марихуана

Спецакцията на служители от отдел „Криминална полиция” е реализирана преди дни на територията на областния град със съдействие на колегите им от сектор „Специализирани полицейски сили”.

На едно от кръстовищата принудително е спрян и задържан водач на лек автомобил, непосредствено след извършена сделка с наркотици. Паралелно с него са арестувани и останалите четирима участници.

В условията на неотложност са извършени претърсвания в спрения лек автомобил и на два частни адреса, както и лични обиски на мъжете. При процесуално-следствените действия са иззети над 5 килограма марихуана и 3 килограма синтетичен канабиноид, както и определено количество хероин.

По случая е образувано досъдебно производство в отдел „Криминална полиция”. Със заповеди по ЗМВР петимата са задържани за срок до 24 часа. Резултатите от полицейската реализация са докладвани в Окръжна прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини