3 университета в Пловдив подписаха меморандум за развитие на иновативни предприятия

Университетът по хранителни технологии, Пловдивският университет „Паисий Хилендарски и Медицинският университет – Пловдив, подписаха меморандум за развитие на иновативни предприятия. Срокът на договора е 2 години, а партньори на трите университета са Асоциацията за международно обществено развитие, Асоциация на младите учени и Фонда на Фондовете. С подписването на меморандума се стартира набирането на проекти на младежи по план за поощряване на младежкото предприемачество. Ще бъдат обхванати ученици и студенти от 10 града, началото е в Пловдив. На финала ще бъде организирана конференция, където ще бъдат представени най-добрите идеи, които ще бъдат финансирани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски"

Университетът по хранителни технологии, Пловдивският университет „Паисий Хилендарски и Медицинският университет – Пловдив, подписаха меморандум за развитие на иновативни предприятия. Срокът на договора е 2 години, а партньори на трите университета са Асоциацията за международно обществено развитие, Асоциация на младите учени и Фонда на Фондовете.

С подписването на меморандума се стартира набирането на проекти на младежи по план за поощряване на младежкото предприемачество. Ще бъдат обхванати ученици и студенти от 10 града, началото е в Пловдив.

На финала ще бъде организирана конференция, където ще бъдат представени най-добрите идеи, които ще бъдат финансирани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини