19-годишно момче е в тежко състояние, след като бе блъснато на пешеходна пътека в Пловдив

19-годишно момче е в тежко състояние, след като бе блъснато на пешеходна пътека в Пловдив от шофьор, минал на червен светофар.  Тежкият инцидент е станал около 13:30 часа вчера на бул. „България“ в града. Момчето е откарано в УМБАЛ „Свети Георги“. Настанено е в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение. За момента е в стабилно състояние, съобщиха от болницата. Шофьорът на колата е на 25 години. Изпробван е за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Причините и обстоятелствата около тежкия инцидент се изясняват.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент

19-годишно момче е в тежко състояние, след като бе блъснато на пешеходна пътека в Пловдив от шофьор, минал на червен светофар.  Тежкият инцидент е станал около 13:30 часа вчера на бул. „България“ в града.

Момчето е откарано в УМБАЛ „Свети Георги“. Настанено е в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение. За момента е в стабилно състояние, съобщиха от болницата.

Шофьорът на колата е на 25 години. Изпробван е за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни.

Причините и обстоятелствата около тежкия инцидент се изясняват.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини