Избори 2024

Водещи новини

„Зонта – клуб Пловдив“ представя изложбата „Не си сама“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Зонта - клуб Пловдив представя изложбата Не си сама

„Зонта – клуб Пловдив“ представя изложбата „Не си сама“, в която са представени художествени фотографии с лицата на известни български актриси, които показват как изглеждат жертвите на домашно насилие.

Гражданите и гостите на град Пловдив могат да посетят експозицията от днес – 30.11.2022г до 31.01.2023 г, в Цар Симеоновата градина на алеята до фонтан „Деметра“. Във фотоизложбата  известните актриси Десислава Бакърджиева, Биляна Георгиева, Дария Симеонова, Йоана Буковска-Давидова, Силвия Петкова показват как изглеждат жертвите на домашно насилие. Те са гримирани от художничката  Антония Дончева – Тоня, по чиято инициатива е създадена експозицията.

Проблемът за домашното насилие е социално значим, но често остава нечут и затворен в семейството. Кампанията има за цел да накара жертвите да потърсят помощ, както и обществото да бъде приобщено към проблема.

Експозицията дава информация и за Консултативен център за жени, пострадали от насилие – тел. 0879260101 и възможностите за БЕЗПЛАТНИ юридически и психологически консултации!  Нека ЗАЕДНО да се борим срещу насилието над жени и деца!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив