Жителите на Цалапица излизат на нов протест заради убийството на 24-годишния Димитър

За пореден път жителите на село Цалапица излизат на протест заради убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Те се събират в 19 часа на центъра на селото. Хората са недоволни от мудните действия на разследващите. Те настояват за залавянето и екстрадирането на обвинения в тежкото престъпление Рангел Бизюрев, а помагачите му близнаците Валентин и Борислав Динкови да бъдат признати за съучастници в тежкото престъпление. В събота хората от Цалапица протестираха пред Съдебната палата в София. Те са инициирали петиция в интернет, в която настояват за доживотен затвор за убиеца на Митко и за присъда за близнаците Валентин и Борислав.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Димитър Малинов

За пореден път жителите на село Цалапица излизат на протест заради убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Те се събират в 19 часа на центъра на селото.

Хората са недоволни от мудните действия на разследващите. Те настояват за залавянето и екстрадирането на обвинения в тежкото престъпление Рангел Бизюрев, а помагачите му близнаците Валентин и Борислав Динкови да бъдат признати за съучастници в тежкото престъпление.

В събота хората от Цалапица протестираха пред Съдебната палата в София. Те са инициирали петиция в интернет, в която настояват за доживотен затвор за убиеца на Митко и за присъда за близнаците Валентин и Борислав.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини