Избори 2024

Водещи новини

Здравко Димитров поздрави волейболистките на „Марица“ за деветата поредна титла

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Здравко Димитров поздрави волейболистките на Марица за деветата поредна титла

Кметът Здравко Димитров поздрави волейболистките на „Марица“ с деветата поредна шампионска титла на България. Той прие тима в Община Пловдив, заедно със своя заместник по спорта Георги Титюков.

„Скъпи шампионки, благодаря ви за положения труд и за това, че за пореден път прославяте нашия град. Аз самият като бивш спортист съм наясно какви усилия полагате, за да постигнете всичко това. Още повече, когато нямате нормални условия за тренировки и състезания – в това отношение отборът на Марица е прецедент в национален мащаб. Затова и на предстоящата сесия вкарваме предложението Община Пловдив да си върне собствеността на зала „Строител“, която ще ви бъде предоставена за тренировки и състезания“, обърна се към волейболистките кметът Димитров.

Тимът, ръководен от наставника Борислав Крачанов, гостува в Общината по традиция след спечелена купа. От името на клуба членът на Управителния съвет Светослав Славов благодари на Община Пловдив за подкрепата към отбора.

„Благодарим за съдействието от Община Пловдив и за доброто партньорство през годините. Ние като ръководство ще продължим да налагаме младите момичета от нашата школа, защото това е бъдещето не само на пловдивския, а и на българския волейбол. Предстоят ни финали при девойките старша възраст и при подрастващите, където ще се борим да завоюваме още трофеи и да покажем, че сме най-добри в страната“, заяви Славов.

След приема в Общината волейболистките си направиха традиционната шампионска снимка с кмета и неговия заместник Георги Титюков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив