Избори 2024

Водещи новини

Здрава Каменова влиза в ролята на 7 героини в авторския моноспектакъл „Хитът на сезона“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Здрава Каменова

Авторският моноспектакъл на Здрава Каменова „Хитът на сезона“, пловдивчани могат да гледат на 10 mарт от 19:00ч, в Държавен куклен театър – Пловдив.

„Хитът на сезона“ ни въвежда в света на писателката Жива Каменарска. Тя е изправена пред истеричен краен срок за написване на пиеса, а в живота й нахълтват герои, обезумели от амбиции и неосъществени мечти. Всички те са на ръба и със спешна нужда именно от участие в тази пиесата.

Историята на една талантлива, но притисната от обстоятелствата писателка… Ще напише ли в срок пиеса, която ще е хит? Какво може да те вдъхнови или откаже в съвременния свят? Талантливата Здрава Каменова влиза в ролята на 7 героини, сменя 10 костюма и перуки, изработени по проект на известната Свила Величкова. Режисьор е Благой Бойчев.

Докъде ще бъде доведена Жива от манипулациите на тези герои и колко голяма е цената, която трябва да плати, за да създаде истински Хит? Неочакван обрат, какъвто дори писателката не би могла да измисли, ще преобърне живота й до точка, от която няма връщане назад.

В най-новия комедиен моноспектакъл на Здрава Каменова ще се появят любими персонажи от най-популярните й комедии в нова и необичайна светлина („Жената е странно животно, „Помощ, имам две деца“, „Бонбон“, „Когато рокът беше млад“).

Билети на касата на Кукления театър и в ТУК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив