Затварят участък от ул. „Гладстон“ заради протест на КНСБ

Участъкът на ул. „Гладстон“ от кръстовището с ул. „Преслав“ до кръстовището с бул. „Руски“ се затваря за движение на пътни превозни средства на 7 октомври (петък) от 12:00 до 12:30 часа. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е протестен митинг на КНСБ. В посока изток – запад градските автобуси по линии №10 и 66 ще се движат, както следва: след подлеза на ул. „Гладстон“ – надясно по ул. „Преслав“, наляво по бул. „Руски“, надясно по „Гладстон“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. В обратна посока: от кръстовището при Търговската гимназия – наляво по бул. „Руски“, надясно по ул. „Преслав“, наляво към подлеза. В посочения интервал от време автобусите няма да спират на спирките пред кино „Космос“ и Дома на културата „Борис Христов“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
ул. Гладстон в Пловдив

Участъкът на ул. „Гладстон“ от кръстовището с ул. „Преслав“ до кръстовището с бул. „Руски“ се затваря за движение на пътни превозни средства на 7 октомври (петък) от 12:00 до 12:30 часа. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е протестен митинг на КНСБ.

В посока изток – запад градските автобуси по линии №10 и 66 ще се движат, както следва: след подлеза на ул. „Гладстон“ – надясно по ул. „Преслав“, наляво по бул. „Руски“, надясно по „Гладстон“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: от кръстовището при Търговската гимназия – наляво по бул. „Руски“, надясно по ул. „Преслав“, наляво към подлеза.

В посочения интервал от време автобусите няма да спират на спирките пред кино „Космос“ и Дома на културата „Борис Христов“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини