Хванаха мъж с отнета шофьорска книжка, да шофира кола с отнета регистрация

След 19 ч. вчера, на кръстовище между ул. „Гладстон“ и ул.“Преслав“ в Пловдив пътни полицаи засекли лек автомобил „Тойота“ без регистрационни. Последвало спиране и проверка, която установила, че колата е с прекратена регистрация. Водачът й, на 54 години, пък бил с отнета шофьорска книжка. Отведен е в ареста на Второ РУ, започнато е бързо производство. Ден по-рано в полицията в Стамболийски попаднал друг нарушител на пътя, на 49 години. Той бил хванат в Перущица зад волана на лек автомобил „Мерцедес“ с концентрация на алкохол в кръвта над 1,8 промила. Допълнителна справка показала, че мъжът също е без шофьорска книжка, след наложено административно наказание.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция
Снимка: МВР

След 19 ч. вчера, на кръстовище между ул. „Гладстон“ и ул.“Преслав“ в Пловдив пътни полицаи засекли лек автомобил „Тойота“ без регистрационни. Последвало спиране и проверка, която установила, че колата е с прекратена регистрация. Водачът й, на 54 години, пък бил с отнета шофьорска книжка. Отведен е в ареста на Второ РУ, започнато е бързо производство.

Ден по-рано в полицията в Стамболийски попаднал друг нарушител на пътя, на 49 години. Той бил хванат в Перущица зад волана на лек автомобил „Мерцедес“ с концентрация на алкохол в кръвта над 1,8 промила. Допълнителна справка показала, че мъжът също е без шофьорска книжка, след наложено административно наказание.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини