Блъснаха пешеходец на кръстовище, оказа се пиян

На произшествие с пострадал пешеходец бил изпратен снощи екип на сектор „Пътна полиция“ в Пловдив. Според предварителната информация, около 22 ч., на кръстовище между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Иван Вазов“, при извършване на ляв завой лек автомобил „Мерцедес“ ударил пресичащ пътното платно мъж. След оказана медицинска помощ, той е освободен за домашно лечение. При отработване на случая шофьорката на колата и пешеходецът са тествани с дрегер за употреба на алкохол и при мъжа апаратът отчел над 1,4 промила. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция
Снимка: МВР

На произшествие с пострадал пешеходец бил изпратен снощи екип на сектор „Пътна полиция“ в Пловдив. Според предварителната информация, около 22 ч., на кръстовище между бул. „Христо Ботев“ и ул. „Иван Вазов“, при извършване на ляв завой лек автомобил „Мерцедес“ ударил пресичащ пътното платно мъж. След оказана медицинска помощ, той е освободен за домашно лечение.

При отработване на случая шофьорката на колата и пешеходецът са тествани с дрегер за употреба на алкохол и при мъжа апаратът отчел над 1,4 промила. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини