Затварят част от бул. Копривщица заради фестивала Франкофоли

Дясната лента на западното платно на бул. „Копривщица“ между кръстовищата с булевардите „Марица-юг“ и „Шести септември“ се затваря за движение днес и утре – 16 и 17 юни, за времето от 16:00 часа до полунощ, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Временната организация се налага, за да се осигури безопасността на  движение, както и паркоместа на публиката на започващия тази вечер на Гребната база фестивал „Франкофоли България“. Повече подробности за програмата на фестивала са публикувани в сайта на общината тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Франкофоли 2023

Дясната лента на западното платно на бул. „Копривщица“ между кръстовищата с булевардите „Марица-юг“ и „Шести септември“ се затваря за движение днес и утре – 16 и 17 юни, за времето от 16:00 часа до полунощ, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

Временната организация се налага, за да се осигури безопасността на  движение, както и паркоместа на публиката на започващия тази вечер на Гребната база фестивал „Франкофоли България“.

Повече подробности за програмата на фестивала са публикувани в сайта на общината тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини