Заповядайте на уникален джаз концерт с 1000 свещи на Бунарджика

Район „Централен“ е домакин на уникалния за България джаз концерт на свещи. Той ще се проведе на открито на хълм Бунарджика в Пловдив, на 19-ти април, в 19.00 часа. В него ще вземат участие един от най-известните родни джазмени Боби Вълчев и музикантите от Биг бенд – Пловдив, с диригент Николай Гешев. Днес кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, заедно с Вълчев и част от неговия екип разгледаха мястото, където ще се състои романтичното събитие под светлините на 1000 свещи. Специално за пловдивчани Боби Вълчев е подготвил музикална селекция от най-популярните хитове на века. Събитието е подкрепено от Община Пловдив и фондация „Пловдив 2019“, а входът е свободен! Концертът е специален подарък за любителите на джаза под тепетата от живеещия повече от десетилетие в Дубай музикант. Публиката ще се наслади на магнетичния тембър на Боби Вълчев и спиращите дъха негови импровизации и сола на пиано и тромпет.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Хълм Бунарджика в Пловдив

Район „Централен“ е домакин на уникалния за България джаз концерт на свещи. Той ще се проведе на открито на хълм Бунарджика в Пловдив, на 19-ти април, в 19.00 часа. В него ще вземат участие един от най-известните родни джазмени Боби Вълчев и музикантите от Биг бенд – Пловдив, с диригент Николай Гешев.

Днес кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, заедно с Вълчев и част от неговия екип разгледаха мястото, където ще се състои романтичното събитие под светлините на 1000 свещи.

Специално за пловдивчани Боби Вълчев е подготвил музикална селекция от най-популярните хитове на века.

Събитието е подкрепено от Община Пловдив и фондация „Пловдив 2019“, а входът е свободен!

Концертът е специален подарък за любителите на джаза под тепетата от живеещия повече от десетилетие в Дубай музикант. Публиката ще се наслади на магнетичния тембър на Боби Вълчев и спиращите дъха негови импровизации и сола на пиано и тромпет.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни