В Пловдив / Криминални / Започва специализирана полицейска операция в Пловдив и областта

Започва специализирана полицейска операция в Пловдив и областта

Специализирана полицейска операция започва областната дирекция на МВР Пловдив. Тя е във връзка с разпоредените от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев мерки за ограничаване на предпоставките за настъпване на […]

Специализирана полицейска операция започва областната дирекция на МВР Пловдив. Тя е във връзка с разпоредените от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев мерки за ограничаване на предпоставките за настъпване на пътнотранспортни произшествия.

Полицейските автомобили ще се движат в трафика и служителите ще налагат санкции за всякакъв тип нарушения на Закона за движение по пътищата.

В  Пловдив ще има засилено полицейско присъствие, като на терен ще бъдат изведени допълнителни 16 патрулни автомобила от сектор Пътна полиция и шестте районни управления. В акцията ще се включат и служители от сектор Специализирани полицейски сили, и от моторизираното звено Сигма. По време на  обхода на най-натоварените булеварди и възлови кръстовища в града  полицейските екипи ще осъществяват завишен контрол над водачите на МПС-та.

В рамките на акцията е предвиден и завишен брой патрули и по основните пътни артерии в областта, които са от състава на районните управления в Асеновград, Карлово, Първомай, Раковски, Стамболийски, Труд и Хисаря.

Източник: Darik.bg
Send this to a friend