Започва дезинсекцията срещу комари в Пловдив

От ОП „Дезинфекционна станция“ информират, че при благоприятни метеорологични условия в периода от 6 до 10 март на територията на Община Пловдив ще бъде извършена обработка на биотопи на комари. С мероприятието се цели третиране на водни обекти и унищожаване комарите в стадий ларва. При неблагоприятни метеорологични данни (дъждовно и ветровито време), обработките  ще продължат при следващ работен ден с подходящи условия. За дезинсекцията ще се използват биоцидни препарати, разрешени за употреба от МЗ, в съответната препоръчителна доза и концентрация.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Комар - дезинсекция

От ОП „Дезинфекционна станция“ информират, че при благоприятни метеорологични условия в периода от 6 до 10 март на територията на Община Пловдив ще бъде извършена обработка на биотопи на комари. С мероприятието се цели третиране на водни обекти и унищожаване комарите в стадий ларва.

При неблагоприятни метеорологични данни (дъждовно и ветровито време), обработките  ще продължат при следващ работен ден с подходящи условия.

За дезинсекцията ще се използват биоцидни препарати, разрешени за употреба от МЗ, в съответната препоръчителна доза и концентрация.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини