Започва делото срещу Чеченеца, Емили и Тошо Куката за скандалния клип в пловдивски мол

Започва делото срещу тримата „инфлуенсъри“ Чеченеца, Емили и Тошо Куката, заснели в началото на април в пловдивски мол скандалния видеоклип, на който се вижда как вързано за каишка момче изпълнява команди като куче. От видеото се вижда как обвиняемите заповядват на младежа да сяда, да подава лапа, да лае, хвърлят му на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях, а ролите им били разпределени – единият от тях бил „господар“ и държал каишката, а другите давали команди. Видеото предизвика бурно обществено неодобрение. Подсъдим е и мъжът, убедил момчето да участва в клипа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Нашумели инфлуенсъри накараха болно момче да се прави на куче в мол в Пловдив

Започва делото срещу тримата „инфлуенсъри“ Чеченеца, Емили и Тошо Куката, заснели в началото на април в пловдивски мол скандалния видеоклип, на който се вижда как вързано за каишка момче изпълнява команди като куче.

От видеото се вижда как обвиняемите заповядват на младежа да сяда, да подава лапа, да лае, хвърлят му на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях, а ролите им били разпределени – единият от тях бил „господар“ и държал каишката, а другите давали команди.

Видеото предизвика бурно обществено неодобрение.

Подсъдим е и мъжът, убедил момчето да участва в клипа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини