Започна производство за нападение срещу един от шофьорите от верижната катастрофа вчера

В Трето РУ е започнато бързо производство срещу единия от шофьорите от верижната катастрофа вчера на бул. „България“ в Пловдив. Сигналът за произшествието бе получен около 8 ч., чрез тел. 112 – заради неспазена дистанция „Шкода“ ударила отзад „Сеат“, който отскочил и се блъснал в  „Мицубиши“. Пристигналите пътни полицаи установили, че алкохолните проби на тримата водачи са отрицателни. За предизвиканото произшествие на младежа зад волана на „Шкода“-та е съставен акт. Междувременно обаче той бил нападнат с удари в колата си от 42-годишния водач на втория автомобил и се наложила бързата намеса на екип на Трето РУ. След прекратяване на саморазправата, мъжът и двама тийнейджъри, с които пътувал, са откарани в болница за оказване на медицинска помощ като участници в катастрофата. Случаят е докладван на дежурен районен прокурор и срещу 42-годишния е образувано бързо производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

В Трето РУ е започнато бързо производство срещу единия от шофьорите от верижната катастрофа вчера на бул. „България“ в Пловдив.

Сигналът за произшествието бе получен около 8 ч., чрез тел. 112 – заради неспазена дистанция „Шкода“ ударила отзад „Сеат“, който отскочил и се блъснал в  „Мицубиши“.

Пристигналите пътни полицаи установили, че алкохолните проби на тримата водачи са отрицателни. За предизвиканото произшествие на младежа зад волана на „Шкода“-та е съставен акт. Междувременно обаче той бил нападнат с удари в колата си от 42-годишния водач на втория автомобил и се наложила бързата намеса на екип на Трето РУ. След прекратяване на саморазправата, мъжът и двама тийнейджъри, с които пътувал, са откарани в болница за оказване на медицинска помощ като участници в катастрофата.

Случаят е докладван на дежурен районен прокурор и срещу 42-годишния е образувано бързо производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини