Заловиха 3-ма непосредствено след наркосделка в Пловдив

Криминалисти на Първо РУ заловиха трима, непосредствено след наркосделка в Пловдив. В края на миналата седмица служителите предприели проверка на придобита информация за осъществявана незаконна дейност от млад жител на областния град. В апартамент в жк „Христо Ботев“ заподозреният бил задържан с над 23 грама амфетамин и 0,966 грама марихуана. На място са арестувани и мъж и млада жена негови клиенти, от които общо са иззети известни количества от двата наркотика и няколко таблетки екстази. Образувани са три бързи производства – по чл. 354а, ал. 1 от НК срещу младежа и по чл. 354а, ал. 3 от НК срещу купувачите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Криминалисти на Първо РУ заловиха трима, непосредствено след наркосделка в Пловдив.

В края на миналата седмица служителите предприели проверка на придобита информация за осъществявана незаконна дейност от млад жител на областния град. В апартамент в жк „Христо Ботев“ заподозреният бил задържан с над 23 грама амфетамин и 0,966 грама марихуана. На място са арестувани и мъж и млада жена негови клиенти, от които общо са иззети известни количества от двата наркотика и няколко таблетки екстази.

Образувани са три бързи производства – по чл. 354а, ал. 1 от НК срещу младежа и по чл. 354а, ал. 3 от НК срещу купувачите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни