Задържана е 36-годишна за кражба от сергия

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 13 криминални престъпления, разкрити са 9. Авторка на кражба бе задържана във Второ РУ в Пловдив. Полицейската мярка е взета спрямо 36-годишна асеновградчанка, известна на служителите на реда. По предварителни данни в понеделник тя задигнала портмонето на възрастна търговка от сергията й за продажба на книги. Още вчера, когато постъпил сигнала за посегателството, служителите установили и арестували извършителката, а тя си признала за стореното. Предстои материалите по образуваното досъдебно производство да бъдат внесени в районната прокуратура. Служители от РУ-Раковски откриха и върнаха открадната кобила на стопанина й. Мъжът потърсил помощ от полицията, когато установил, че животното липсва от имота му в село Болярино. За кратко униформените влезли в дирите на двама жители на село Белозем, които били задържани за срок до 24 часа. Кобила е предадена на собственика й,  работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 13 криминални престъпления, разкрити са 9.

Авторка на кражба бе задържана във Второ РУ в Пловдив. Полицейската мярка е взета спрямо 36-годишна асеновградчанка, известна на служителите на реда. По предварителни данни в понеделник тя задигнала портмонето на възрастна търговка от сергията й за продажба на книги. Още вчера, когато постъпил сигнала за посегателството, служителите установили и арестували извършителката, а тя си признала за стореното. Предстои материалите по образуваното досъдебно производство да бъдат внесени в районната прокуратура.

Служители от РУ-Раковски откриха и върнаха открадната кобила на стопанина й. Мъжът потърсил помощ от полицията, когато установил, че животното липсва от имота му в село Болярино. За кратко униформените влезли в дирите на двама жители на село Белозем, които били задържани за срок до 24 часа. Кобила е предадена на собственика й,  работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини