Пловдивчанин бе заловен в момент на кражба от магазин в жк „Тракия“

Пловдивчанин бе заловен в момент на кражба от магазин в жк „Тракия“. Около 16 ч. вчера патрул на Пето РУ реагирал на информация от тел. 112, че мъж се е опитал да напусне магазин, без да заплати 5 бутилки марков алкохол. Установена е самоличността на извършителя – на 35 години, с богато криминално досие и осъждан. Срещу него е образувано бързо производство, задържан е за срок до 24 часа. За случая е уведомена районната прокуратура. Незаконно присъединяване към електропреносната мрежа бе установено вчера на адрес в първомайското село Крушево. Като заподозрян за създадените условия за непълно отчитане на потребения ток е задържан обитателят на жилището. Срещу него се води бързо производство по чл. 234в, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кражба на алкохол от магазин

Пловдивчанин бе заловен в момент на кражба от магазин в жк „Тракия“. Около 16 ч. вчера патрул на Пето РУ реагирал на информация от тел. 112, че мъж се е опитал да напусне магазин, без да заплати 5 бутилки марков алкохол. Установена е самоличността на извършителя – на 35 години, с богато криминално досие и осъждан. Срещу него е образувано бързо производство, задържан е за срок до 24 часа. За случая е уведомена районната прокуратура.

Незаконно присъединяване към електропреносната мрежа бе установено вчера на адрес в първомайското село Крушево. Като заподозрян за създадените условия за непълно отчитане на потребения ток е задържан обитателят на жилището. Срещу него се води бързо производство по чл. 234в, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини