Задържаха шофьор, нападнал друг шофьор на светофар в Пловдив

На сигнал за спречкване на пътя реагирали вчера служители от Шесто РУ в Пловдив. Около 14 ч. шофьор се оплакал, че докато изчаквал на червен сигнал на кръстовище между бул. „Цариградско шосе“ и ул. „Ландос“, непознат водач от съседен автомобил му нанесъл удари, а след това се оттеглил в неизвестна посока. Потърпевшият е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лечение. При организираните бързи оперативни и издирвателни действия още същия ден е установена самоличността на извършителя. 37-годишният шофьор бил задържан в районното управление, а срещу него се води досъдебно производство за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди. По предварителни данни, повод за конфликта между двамата било засичане по време на движение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

На сигнал за спречкване на пътя реагирали вчера служители от Шесто РУ в Пловдив. Около 14 ч. шофьор се оплакал, че докато изчаквал на червен сигнал на кръстовище между бул. „Цариградско шосе“ и ул. „Ландос“, непознат водач от съседен автомобил му нанесъл удари, а след това се оттеглил в неизвестна посока. Потърпевшият е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лечение.

При организираните бързи оперативни и издирвателни действия още същия ден е установена самоличността на извършителя. 37-годишният шофьор бил задържан в районното управление, а срещу него се води досъдебно производство за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди. По предварителни данни, повод за конфликта между двамата било засичане по време на движение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини