Задържаха пиян шофьор рецидивист, карал в насрещното на магситрала Тракия

Задържаха шофьор, карал в платното за насрещно движение на АМ Тракия. Водачът, който е управлявал автомобила под въздействие на алкохол, е изтърпявал 4 присъди, има наложени над 10 акта и 2 глоби с фиш. Около 8 часа днес оперативният дежурен подал сигнал до всички автопатрули за колата, която се движила по аварийната лента на платното за движение към София, но в посока Бургас. След бърза координация между екипите, автомобилът бил спрян в района на пътен възел Цалапица. Последвала проба на 39-годишния шофьор, при която дрегерът за алкохол отчел над 1,5 промила. Взета му е кръвна проба и за химически анализ. В обясненията си мъжът посочил, че се е объркал при включване на аутобана от територията на Пазарджик. С полицейска заповед той е задържан и срещу него е започнато бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция - задържани
Снимка: МВР

Задържаха шофьор, карал в платното за насрещно движение на АМ Тракия. Водачът, който е управлявал автомобила под въздействие на алкохол, е изтърпявал 4 присъди, има наложени над 10 акта и 2 глоби с фиш.

Около 8 часа днес оперативният дежурен подал сигнал до всички автопатрули за колата, която се движила по аварийната лента на платното за движение към София, но в посока Бургас. След бърза координация между екипите, автомобилът бил спрян в района на пътен възел Цалапица. Последвала проба на 39-годишния шофьор, при която дрегерът за алкохол отчел над 1,5 промила. Взета му е кръвна проба и за химически анализ. В обясненията си мъжът посочил, че се е объркал при включване на аутобана от територията на Пазарджик.

С полицейска заповед той е задържан и срещу него е започнато бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини